ARTY NAILS PEDICURE PRO BAZA 10ML

1.590,00rsd

Nokti su jedan od ključnih elemenata našeg izgleda i često su pokazatelj našeg zdravlja. Zato je važno brinuti se o njima i održavati ih zdravima i snažnima. Inovativna baza za trajni lak Pedicure Pro sa kalcijumom i vitaminom E osigurava ne samo estetski liep izgled noktiju, već i njihovu dugoročnu vitalnost.

Kalcijum je esencijalni mineral za zdravlje kostiju, ali ima i ključnu ulogu u jačanju noktiju. Nedostatak kalcijuma može rezultirati lomljivim noktima koji se lako listaju i pucaju. Dodatak kalcijuma u trajnom laku pruža dodatnu podršku noktima, čineći ih jačima i otpornijima na oštećenja.

Vitamin E ima važnu ulogu u održavanju hidratacije, jačanju strukture noktiju i podsticanju njihovog rasta. Njegovo prisustvo u trajnom laku osigurava potpunu njegu noktiju tokom celog razdoblja nošenja laka.

Jedna od glavnih prednosti ove baze je njena dugotrajnost, čime se smanjuje potreba za čestim popravkama i ponovnim nanošenjem. To štedi vreme, ali i novac pa je ona idealan izbor za zaposlene žene i sve koji vode aktivan život. Dodatna prednost ovog proizvoda je lakoća uklanjanja, bez potrebe za agresivnim hemijskim sredstvima, čime se čuva prirodna snaga noktiju.

Pedicure Pro baza nema kiseline kako bi se osigurala što nežnija zaštita nokta te je HEMA, DI-HEMA i TPO free. Razvijena je u saradnji sa pedikirima kako bi pomogla održati integritet nokta te je idealna za nokte na nogama, ali i na rukama.

SVOJSTVA:

  • lagana za primenu
  • fleksibilna i otporna
  • obogaćena kalcijumom i vitaminom E
  • bez kiselina
  • bez HEMA, DI-HEMA i TPO
  • idealna za nokte na nogama i rukama

Zahvaljujući svim ovim karakteristikama, Pedicure Pro baza donosi revoluciju u nezi noktiju. Omogućava istovremeno održavanje estetskog izgleda noktiju i unapređenje njihovog zdravlja. Ako tražite inovativan proizvod koji će vam pomoći da postignete sjajne nokte, ne tražite dalje – baza s kalcijumom i vitaminom E je pravi izbor za vas. Uživajte u lepim i zdravim noktima uz ovaj revolucionarni proizvod!

Add to wishlist