FAQ

/
Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Dobrodošli na Madam Bella FAQ sekciju! Kako bismo vam olakšali put ka besprekornim noktima i stručnom usavršavanju, pripremili smo odgovore na najčešće postavljana pitanja.

Bilo da ste zainteresovani za naše kozmetičke usluge ili želite saznati više o našim edukacijama, ovde ćete pronaći sve informacije koje vam trebaju.

Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Vaš Madam Bella tim je ovde da vam pomogne!

Generalna pitanja

Madam Bella salon nudi vrhunske usluge manikira, pedikira i nege noktiju. Takođe, možete pronaći različite tretmane za negu noktiju i stopala.

Madam Bella pružna razne tretmane manikira. Neke od njih su, ojačavanje prirodnih noktiju gelom ili rubber bazom, izlivanje noktiju gelom, trajni lak (gellak), rekonstrukcija izgrickanih noktiju.

Naravno, u salonu Madam Bella su svi dobrodošli. Svoj termin možete zakazati putem kontakt forme, pozivom, ili slanjem poruke na socijalne mreže.

Najava dizajna je obavezna, kako bi mogli dovoljno vremena da odvojimo za izradu željenog dizajna. Postoje različiti nivoi zahtevnosti, koji iziskuju različito vreme izrade.

Kako bi što približnije mogli da Vam kažemo koliko će koštati Vaš tretman, po trebno je da nam date malo više informacija o vašim željama. Cena zavisi od dužine, dizajna i tehnike izrade. Za više informacija molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme.

Ne, u salonu Madam Bella ne radimo sa tipsama. Sve vrste noktiju produžavamo (izlivamo) putem šablona, čak i izgrickane.

Termin možete zakazati putem naše online kontakt forme, telefonom ili lično posetom salonu.

Madam Bella koristi proizvode brenda Arty Nails, koji su poznati po visokom kvalitetu i inovativnim rešenjima u industriji nege noktiju.

Da, Madam Bella salon nudi tretmane i usluge prilagođene i za muškarce, uključujući manikir, pedikir i druge nege noktiju.

Trajanje tretmana može varirati, ali prosečno manikir ili pedikir traje oko 90 minuta.

Proizvodi brenda Arty Nails garantuju visok kvalitet i prate najnovije trendove u industriji nege noktiju, pružajući dugotrajne rezultate.

Da, redovno organizujemo promocije i akcije. Pratite našu INSTAGRAM STRANICU @studiomadambella i @madambella.rs) ili nas kontaktirajte za najnovije informacije

Brend Arty Nails se ističe visokim kvalitetom proizvoda, inovacijama i dugogodišnjim iskustvom na tržištu nege noktiju.

Da, naši stručnjaci će vam rado pružiti savete za održavanje lepih i zdravih noktiju kod kuće.

Preporučuje se redovna poseta salonu svaka 2-4 nedelje, u zavisnosti od vrste tretmana i vaših individualnih potreba.

Da, pružamo posebne pakete i tretmane za venčanja i druge posebne događaje. Kontaktirajte nas radi dodatnih informacija.

Preporučujemo korišćenje Parfemske kreme PleasureBooster serumaGold seruma i Precious Oil-a, za duboku hidrataciju.

Da, nudimo tretmane ojačavanja NOKTIJU GELOM ILI RUBBER BAZOM.

Edukacije

Prijavljivanje za naše edukacije možete obaviti putem online kontakt formepozivom ili slanjem poruke na socijalne mreže.

Trajanje edukacije zavisi od vrste edukacije koju odaberete. Bazna edukacija traje 4 (intenzivna) dana, dok sve ostale edukacije traju po 1 dan.

Da, naše edukacije su prilagođeni svim nivoima znanja i veština, bez obzira da li ste apsolutni početnik ili već imate određeno iskustvo

Naš tim edukatora čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u manikir industriji, koji će vas voditi kroz sve faze manikira. Mirjanu i Mariju i radove njihovih učenika možete naći na instagramu klikom na njihova imena.

Naši kursevi obuhvataju sve aspekte manikira, uključujući obimnu teoriju, upoznavanje sa različitim vrstama materijala, gel, gellak, rubber base, acrylic gel tehniku, biznis savete za uspešnu manikir karijeru, fotografisanje radova, kao i savete za vođenje društvenih mreža.

Da, nudimo specijalizovane edukacije koje se ne nalaze u redovnoj ponudi edukacija,sa fokusom na vaše želje, prilagođene vašim interesovanjima.

Naša edukacija je osmišljena da vam pruži temeljno znanje i samopouzdanje, ističući vas u industriji manikira. Fokusiramo se na kvalitetnu nastavu i praksu.

Dodatne informacije o našim edukacijama možete dobiti putem online kontakt forme, telefonom ili direktnom posetom salonu.

Trenutno, naši kursevi su dostupni samo uživo kako bismo osigurali kvalitetnu interakciju i praktičnu nastavu.

Da, naše edukacije prate najnovije trendove u manikiru, obezbeđujući vam relevantno znanje za uspeh u industriji.

Materijal za edukaciju je obezbeđen od strane edukatora, dok je alat potrebno poneti svoj. Ukoliko nemate svoj alat, možemo Vam i njega obezbediti, ali ga možete i kupiti u našoj prodavnici, sa 10% popusta na dan edukacije.

Kursevi se održavaju redovno, a tačniji raspored možete dobiti kontaktiranjem našeg salona.

Edukacije su grupne, sa malim brojem polaznika. Bazna edukacija sa max 2 polaznika, dok su ostale edukacije sa max 4 polaznika.

Za baznu edukaciju je potreban model (jedan ili dva), dok za ostale edukacije nije potreban model.

Ne, modele obezbeđujete sami.

U tom slučaju se edukacija ne može održati, jer nemate na kome odraditi praktičan deo.

Prodavnica

Sve proizvode iz našeg asortimana možete kupiti i lično u našoj prodavnici na Novom Beogradu, Bulevar Arsenija Čarnojevića 76, lokal 18, zapadna strana Arene.

Da, u prodavnici je moguće plaćanje platnim karticama.

Na žalost nije moguće plaćanje platnim karticama online. Plaćanje možete da izvršite putem mobilnog bankarstva, direktnom uplatom na naš tekući račun. Dovoljno je da prilikom poručivanja izaberete opciju „Uplata na tekući račun“.

Više informacija o željenim proizvodima možete dobiti putem kontakt forme ili pozivom na broj telefona 061/62-30-536

Na žalost ne, pakete šaljemo samo na teritoriji Srbije. Za više informacija, o tome, kako možeze doći do proizvoda, ako ste iz inostranstva, molimo Vas da nam se javite putem kontakt forme.

Ukoliko imate poteškoća prilikom korišćenja naših proizvoda molimo Vas da nam se javite, kako bi utvrdili tačan uzrok nastajanja greške i pomogli Vam da se to više ne dešava.

Popust možete da ostvarite kupovinom proizvoda iz sekcije „AKCIJA“ u kome se nalaze svi proizvodi na sniženju.

Da, u okviru prodavnice, nalazi se i Madam Bella edukativni centar, u kome možete završiti neku od željenih edukacija. U ponudi je bazna edukacija za početnike, Salon perfection 1 (usavršavanje gel tehnike 1), Kombinovani manikir i rubber baza, Kombinovani manikir i gellak, Salon perfection 2 (usavršavanje gel tehnike 2 – napredni nivo), Arylic gel i 3D french, a u pripremi je i edukacija Dual tipse. Više informaicija možete dobiti putem kontakt forme.