O nama

/
O nama
TU SMO ZA VAS
Dobrodošli u svet Madam Belle

 

Pre više od jedne decenije, dve izvanredne žene su zajedno ostvarile svoj san i osnovale kozmetički salon Madam Bella, koji je od tada postao sinonim za vrhunski manikir i pedikir.

Dve strastvene entuzijastkinje lepote, spojile su svoju stručnost i viziju kako bi stvorile jedinstveno mesto posvećeno nezi i transformaciji.

Njihova stručnost i posvećenost ovom poslu doveli su do toga da Madam Bella postane omiljeno mesto za mnoge klijente koji traže vrhunsku brigu o svojim noktima i stopalima. Oformili su tim stručnih profesionalaca koji dele njihovu strast i predanost, garantujući vam ne samo prelepe nokte i negovane noge, već i opuštajuće iskustvo koje zaslužujete.

One nisu samo vlasnice salona, već i ponosni generalni uvoznici brendova Arty Nails i ReformA, jednih od vodećih brendova u industriji na prostorima Balkana i šire. Ovo im omogućava da ponude salonima najkvalitetnije proizvode za negu noktiju, prateći najnovije trendove i inovacije.

Verujemo u lepotu koja dolazi iznutra i želimo da vam pomognemo da se osećate samouvereno i predivno u svojoj koži. Sa Madam Bella uslugama i brendovima Arty Nails i ReformA, imate partnera koji brine o vašem izgledu i samopouzdanju.

Radujemo se što ćemo vas upoznati i što ćemo vam pružiti najbolju uslugu u svetu manikira, pedikira i nege noktiju.

Vaš Madam Bella tim

Mirjana Lalić

Suvlasnica

Marija Stupar

Suvlasnica