Edukativni centar

Uplovi u svet manikira

U današnjem svetu lepote i mode, negovane ruke i savršeno uređeni nokti postali su neizostavni deo ličnog stila i samopouzdanja. Ako vas zanima umetnost manikira i želite da steknete profesionalne veštine u ovoj oblasti, pravilna edukacija je ključna.

Učimo teoriju
Od strukture noktiju do tipova manikira
Praktični deo
Od pripreme nokatne ploče do kompletne obrade svih tehnika manikira
  0 +
godina iskustva
0 k
zadovoljnih klijenata
  0 +
proizvoda

Više o radionici

Za svakoga

Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili već imate određeno iskustvo u manikiru, naši kursevi su prilagođeni svim nivoima znanja i veština.

Stručni edukatori

Naš tim edukatora čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u industriji lepote. Oni će vas voditi kroz sve faze manikira, od pripreme noktiju do aplikacije boje i dekora, pružajući vam dragocene savete i tehnike.

Sveobuhvatno znanje

Naši kursevi obuhvataju sve aspekte manikira, uključujući klasične tehnike, gel i akrilne nokte, nail art i održavanje zdravlja noktiju.

Diploma

Nakon uspešnog završetka našeg kursa za manikir, dobićete priznatu diplomu koja će vam pomoći pri zapošljavanju u salonima lepote ili otvaranju sopstvenog biznisa.

Istaknite se

Naša edukacija je osmišljena tako da vam pruži temeljno znanje i samopouzdanje kako biste se istakli u industriji manikira.

Detaljne lekcije

Naše edukacije sadrže detaljne lekcije, ilustrativne materijale i korak-po-korak uputstva, što vam omogućava da praktično vežbate i stičete veštine pod budnim okom naših stručnjaka.

Želite novu karijeru?

Prijavite se na edukaciju i izgradite novu karijeru u samo mesec dana

Upoznajte naše edukatorice

Mirjana Lalić

Edukator, vrsan nail tehničar, ambassador. Uređivanjem noktiju bavi se već 12 godina i radi ga s ljubavlju.


„Kad sam počela da se bavim ovim lepim poslom najbitnije mi je bilo da klijentima pružim kvalitet i lepe uredne noktiće.
Naravno na tom putu je bilo mnogo truda, rada, učenja, konstatnog usavršavanja i puno ljubavi prema ovom poslu.“

Marija Stupar

Arty Nails dugogodišnji saradnik i partner. Iskusni tehničar sa pregršt iskustva. Marija ima veliko znanje i kompetentna je da daje savete kako pravilno raditi i koje proizvode izabrati za svakog nail tehničara. Njeni radovi govore više od reči. ❤❤❤

„Obožavam novine, kojih uvek ima u Arty Nailsu, a trenutno sam navučena na novi Acrylic gel, koji dosta olakšava i ubrzava sam proces izrade, a da je pritom postojan i dugotrajn.
Od kada je Arty Nails brend deo našeg salona, mi ne moramo da brinemo o kvalitetu izrađenih noktiju.“

Želite novu karijeru?

Prijavite se na edukaciju i izgradite novu karijeru u samo mesec dana

Šta kažu naši klijenti