Edukacije

/
Edukacije

Uplovi u svet manikira

Madam Bella Edukativni centar, renomirani salon za manikir i pedikir, predstavlja svoj bogat spektar edukacija koje nude vrhunski edukatori @mirjana__lalic i @stupar.mar. Uz posvećenost unapređenju postojećih i implementaciji novih kurseva, naš cilj je olakšati i unaprediti rad u salonu, pružajući vrhunsko iskustvo našim polaznicima.

U današnjem dinamičnom svetu lepote i mode, negovane ruke i besprekorno uređeni nokti postali su neodvojivi deo ličnog stila i samopouzdanja. Ako želite zaroniti u svet umetnosti manikira i sticanja profesionalnih veština u ovoj oblasti, ključ je pravilna edukacija. Madam Bella Edukativni centar pruža sveobuhvatne kurseve koji obuhvataju teorijski deo, od strukture noktiju do različitih tipova manikira, kao i praktični deo koji uključuje pripremu nokatne ploče i kompletnu obradu svih tehnika manikira.

Naši edukatori, sa svojim bogatim iskustvom i stručnim znanjem, posvećeni su vašem uspehu i razvoju veština. Naučite sa stručnjacima, unapredite svoje veštine i uđite u svet manikira i pedikira sa sigurnošću i stručnošću koju pruža Madam Bella Edukativni centar.

Učimo teoriju
Od strukture noktiju do tipova manikira
Praktični deo
Od pripreme nokatne ploče do kompletne obrade svih tehnika manikira
Biznis saveti
Potpuno besplatno, sa tobom delimo savete, kako da se istakneš i dođeš do većeg broja klijenata
Podrška u radu
Svakom polazniku je jako bitna podrška u radu i nakon edukacije
godina iskustva
  0 +
zadovoljnih klijenata
0 k+
proizvoda
  0 +
Madam Bella - Edukativni Centar
Bazna Edukacija
Gel Tehnika

Bazna obuka namenjena je svima koji žele da uđu i okušaju se u svetu manikira.

Za ovu obuku nije potrebno da imaš predhodno pred znanje, jer prolazimo sve faze od samog početka.

Madam Bella - Edukativni Centar
Salon Perfection
Gel Tehnika 1 Nivo

Obuka SALON PERFECTION (usavršavanje gel tehnike – prvi nivo), namenjena je tehničarima koji već imaju iskustva u salonskom radu i  žele da dopune svoje znanje i poboljšaju svoj rad.

Na ovoj obuci ćemo se podsetiti nekih bitnih stvari sa bazne obuke, i nadograditi nove veštine.

Madam Bella - Edukativni Centar
Kombinovani Manikir &
Rubber Baza

Obuka kombinovanog manikira i rubber baze namenjena je tehničarima koji već imaju iskustva u salonskom radu Ii žele da dopune svoje znanje i poboljšaju svoj rad.

Na ovoj obuci ćemo se podsetiti nekih bitnih stvari sa bazne obuke, i nadograditi nove veštine.

Madam Bella - Edukativni Centar
Kombinovani Manikir &
Gellac

Obuka kombinovanog manikira i gellac-a namenjena je tehničarima koji već imaju iskustva u salonskom radu i  žele da dopune svoje znanje i poboljšaju svoj rad.

Na ovoj obuci ćemo se podsetiti nekih bitnih stvari sa bazne obuke, i nadograditi nove veštine.

Madam Bella - Edukativni Centar
Master Pefection
Gel Tehnika 2 Nivo

Obuka MASTER PERFECTION (usavršavanje gel tehnike – drugi nivo), namenjena je tehničarima koji već imaju iskustva u salonskom radu, prošli su edukaciju SALON PERFECTION 1 Ii žele da još više dopune svoje znanje i podignu ga na veći nivo. Na ovoj obuci ćemo se podsetiti nekih bitnih stvari sa edukacije SALON PERFECTION 1, i nadograditi nove veštine.

Madam Bella - Edukativni Centar
Acrylic Gel &
3D French

Obuka ACRYLIC GEL & 3D FRENCH, je napredna edukacija, za koju je potrebno da imate većeg salonskog iskustva. Nakon ove edukacije, Vaš rad će da se istakne u odnosu na konkurenciju i postajete prepoznatljivi.

Više o edukacijama

Za svakoga

Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili već imate određeno iskustvo u manikiru, naši kursevi su prilagođeni svim nivoima znanja i veština.

Stručni edukatori

Naš tim edukatora čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u industriji lepote. Oni će vas voditi kroz sve faze manikira, od pripreme noktiju do aplikacije boje i dekora, pružajući vam dragocene savete i tehnike.

Sveobuhvatno znanje

Naši kursevi obuhvataju sve aspekte manikira, uključujući klasične tehnike, gel i akrilne nokte, nail art i održavanje zdravlja noktiju.

Diploma

Nakon uspešnog završetka našeg kursa za manikir, dobićete priznatu diplomu koja će vam pomoći pri zapošljavanju u salonima lepote ili otvaranju sopstvenog biznisa.

Istaknite se

Naša edukacija je osmišljena tako da vam pruži temeljno znanje i samopouzdanje kako biste se istakli u industriji manikira.

Detaljne lekcije

Naše edukacije sadrže detaljne lekcije, ilustrativne materijale i korak-po-korak uputstva, što vam omogućava da praktično vežbate i stičete veštine pod budnim okom naših stručnjaka.

Želite novu karijeru?

Prijavite se na edukaciju i izgradite novu karijeru u samo mesec dana

Upoznajte naše edukatorke

Mirjana Lalić

Edukator, vrsan nail tehničar, ambassador. Uređivanjem noktiju bavi se već 12 godina i radi ga s ljubavlju.

„Kad sam počela da se bavim ovim lepim poslom najbitnije mi je bilo da klijentima pružim kvalitet i lepe uredne noktiće.
Naravno na tom putu je bilo mnogo truda, rada, učenja, konstatnog usavršavanja i puno ljubavi prema ovom poslu.“

Marija Stupar

Arty Nails dugogodišnji saradnik i partner. Iskusni tehničar sa pregršt iskustva. Marija ima veliko znanje i kompetentna je da daje savete kako pravilno raditi i koje proizvode izabrati za svakog nail tehničara. Njeni radovi govore više od reči. ❤❤❤

„Obožavam novine, kojih uvek ima u Arty Nailsu, a trenutno sam navučena na novi Acrylic gel, koji dosta olakšava i ubrzava sam proces izrade, a da je pritom postojan i dugotrajn.
Od kada je Arty Nails brend deo našeg salona, mi ne moramo da brinemo o kvalitetu izrađenih noktiju.“

Želite novu karijeru?

Prijavite se na edukaciju i izgradite novu karijeru u samo mesec dana

Šta kažu naši klijenti