Korpa za kupovinu

Nema proizvoda u korpi.

Uslovi korišćenja

/
Uslovi korišćenja

Poštovani korisniče,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web shop-u, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web shop MadamBella.rs . Madam Bella  Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog web shop-a koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge MadamBella.rs.

Korišćenjem bilo kog dela web shop-a, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog web shop-a isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web-shop-a smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Sav materijal na ovom web shopu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Opšti uslovi

  • Prilikom registracije, posetilac web shop-a MadamBella.rs ostavlja svoje identifikacione podatke, a zatim se prijavljuje sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.
  • Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web shop-a MadamBella.rs, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.
  • Svi proizvodi prikazani na web shop-u su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe i status porudžbine možete proveriti svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 10 -18h, vikendom (subota/nedeljom ne radimo) od 09 – 15h ili pozivom na broj telefona 061/62-30-536
  • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  • Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.
  • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
  • Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije.

Rok isporuke 

Nakon poručivanja, putem mail-a bićete obavešteni  da je porudžbina uspešno primljena. Firma koja vrši dostavu robe za Madam Bella je City Express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu radnim danima (ponedeljak – petak) u periodu od 08h do 19h i subotom od 08h do 14h.  Rok za dostavu može da varira između 2-5 radnih dana. Dostava u manja mesta, definisana je opštim pravilnikom kurirske službe i često podrazumeva dostavu 1-2 puta nedeljno. Ukoliko niste na adresi kurir  će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili kako biste ugovorili novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se obustavlja, a paket Vas čeka u matičnoj pošti. Matična pošta, je pošta koja pripada Vašoj adresi dostave. Vaš paket, se čuva u vašoj matičnoj pošti narednih 20 dana, i u tom roku možete preuzeti vaš paket. Napominjemo, da vaša matična pošta, čuvanje (ležarinu) paketa, naplaćuje po danu, po njima utvrđenom cenovniku. Ukoliko, i u tom periodu ne preuzmete paket, isti se vraća nazad. 

Cenu isporuke utvrđuje kurirska služba, na licu mesta, a zavisi od težine paketa i visine otkupa. Kako bi smanjili troškove poštarine, predlažemo uplatu na račun, direktnim prenosom sredstava putem mobilnog bankarstva (aplikacije). Uplatu mogu da vrše i fizička i pravna lica. 

Način plaćanja

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo Vam mogućnost plaćanja na tri načina:

  • Pouzećem – možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
  • Predračun/Virmanski – uplatom sredstava na naš račun putem predračuna
  • Lično – preuzimanjem poručenih proizvoda u našoj prodavnici na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 76, lokal 78, 11070 Novi Beograd (zapadna strana Arene)

Plaćanje karticama nije moguće na web shopu MadamBella.rs

Plaćanje karticama je moguće isključivo u prodavnici na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 76, lokal 78, 11070 Novi Beograd (zapadna strana Arene)

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Madam Bella se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Madam Bella