Korpa za kupovinu

Nema proizvoda u korpi.

ARTY NAILS BOOSTER SERUM & PRECIOUS OIL SET 2 X 30ML

/
/
/
ARTY NAILS BOOSTER SERUM & PRECIOUS OIL SET 2 X 30ML
Akcija!

ARTY NAILS BOOSTER SERUM & PRECIOUS OIL SET 2 X 30ML

2.610,00rsd

Hidratantni booster serum i Apsolutno dragoceno ulje iz Arty Nails Premium spa linije u savršenom setu za negu kože ruku i stopala.

Posebni hidratantni booster serum sa matičnom mleči i proteinima svile koji prirodno osigurava intenzivnu i duboku hidrataciju, povećava elastičnost kože i učvršćuje i zaglađuje kožu na rukama i stopalima. Brzo se upija u kožu, ima učinak posvetljivanja i daje koži prirodan sjaj. U potpunosti baziran na visoko kvalitetnim sastojcima koji imaju optimalan učinak na sve tipove kože.

Upotreba: Nanosi se na ruke i stopala i utrljava se u kožu dok se u potpunosti ne apsorbira. Može da se koristi samostalno za svakodnevnu negu, ali za najbolji učinak, preporučuje se da se koristi pre nege Apsolutnim dragocenim uljem. Takođe se preporučuje kao drugi korak kraljevskog spa tretmana nege.

Apsolutno dragoceno ulje savršena je kombinacija ulja slatkog badema, ulja avokada kao i ulja geranija i ruže uz dodatak vitamina E. Svojom snažnom mešavinom sastojaka na bazi biljaka koji hrane, omekšavaju, hidriraju i štite, ovo dragoceno ulje pruža esencijalne elemente za vitalnost i mladenački izgled kože i noktiju. Ruke i stopala ostavlja svilenkastima na dodir i predivnog mirisa još dugo nakon tretmana.

Upotreba : Nanosi se na ruke i stopala i utrljava u kožu dok se u potpunosti ne apsorbira. Može se koristiti samostalno za svakodnevnu negu, ali se za najbolji učinak preporučuje koristiti nakon nege Hidratantnim booster serumom. Takođe se preporučuje kao treći, završni korak kraljevskog spa tretmana nege.

Add to wishlist

Povezani proizvodi

Madam Bella